Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Trendy zonnebrillen, ook op sterkte!

Zonnebrillen

Bril Jan’t in biedt u de mogelijkheid om een trendy zonnebril (op uw sterkte) aan te schaffen. Uw ogen hebben bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen.  Bij Bril Jan’t in Lisse hebben we dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen van uiteenlopende merken. Denk hierbij aan topmerken als Cartier, Chanel, Cazal, Emmanuelle Khanh, Gucci, Porsche Design en Tom Ford.

Kinderzonnebrillen met UV-Bescherming
Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor UV-stralen. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze kinderzonnebrillen zijn ook voorzien van glazen met een goede UV-bescherming.

Speciale aanbieding: ontvang een gratis glas bij aankoop van uw 2e bril
Profiteer nu van onze speciale aanbieding voor terugkerende klanten! Bij aankoop van een tweede bril, inclusief zonnebrillen, binnen een periode van 5 maanden, ontvangt u als blijk van waardering voor uw trouw één gratis glas.

Gratis parkeren en lekkere koffie!
Breng een bezoek aan onze locatie op Kapelstraat 2 in Lisse en ontdek onze uitgebreide collectie zonnebrillen. Onze winkel is ook goed bereikbaar vanuit Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep. Bovendien kunt u in Lisse gratis parkeren. Onze deskundige opticiens staan klaar om u te adviseren over de perfecte zonnebril die bij uw stijl past.

Opening zonnebrillenseizoen
Wist u dat wij op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april ons zonnebrillen seizoen openen met een speciaal evenement? Op deze dagen hebben we speciaal voor u de volledige collectie van Emmanuelle Khanh en Tom Ford in onze winkel.  Meer weten? Klik hier voor meer informatie en mis dit evenement niet!

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak