Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Maui Jim zonnebrillen op sterkte bij Bril Jan’t uit Lisse

Levendige kleur, helderheid en detail. Dit zijn de woorden waar het bij het bijzondere merk Maui Jim om draait. Dat is ook terug te zien aan de collectie zonnebrillen op sterkte van dit merk. Maui Jim vindt zijn roots in 1980 op het zonnige eiland Hawaii en is momenteel het snelst groeiende gepolariseerde zonnebrillenmerk ter wereld.

Maui Jim zonnebrillen met PolarizedPlus 2 technologie

Mau Jim begon met het verkopen van zonnebrillen op het strand Lahaina en zag daar duidelijk een vraag naar zonnebrillen met meer helderheid en detail, omdat heldere kleuren het eilandleven typeren. Hierdoor ontwikkelde Maui Jim de succesvolle PolarizedPlus 2 technologie. De glazen van Maui Jim zonnebrillen voorkomen hiermee verblinding en zorgen tegelijk voor ultieme helderheid en het ervaren van het volledige kleurenspectrum.

Hoogwaardige zonnebrillen op sterkte

Naast de gepolariseerde glazen wordt ook aan het ontwerp van de brillen de nodige aandacht besteed. De brillencollecties van Maui Jim, inclusief de zonnebrillen op sterkte, zijn stuk voor stuk hoogwaardig en dat zie je er aan af. 

Bent u benieuwd naar de zonnebrillen op sterkte van Maui Jim? Kom dan gerust eens naar Bril Jan’t uit Lisse om de collectie uit te proberen! Wij zijn trotse aanbieder van dit merk.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak