Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
2021

Vergoeding brillen.

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kunt u veelal een deel van de kosten voor brillen declareren bij uw zorgverzekeraar. De vergoedingen voor brillen zijn in 2021 redelijk hetzelfde gebleven. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt met de vergoedingen per zorgverzekeraar.

In onderstaand pdf-bestand kunt u zien of u recht heeft op een vergoeding en hoeveel de vergoeding van uw zorgverzekeraar bedraagt op jaarbasis. Deze lijst is bedoeld als eerste indicatie. Voor de exacte dekking verwijzen wij u naar uw verzekeringspolis of kom even langs in onze winkel. Wij helpen u graag!

2021

Vergoedingen contactlenzen.

Als u bij uw basisverzekering een aanvullende verzekering heeft afgesloten dan kunt u veelal een deel van de kosten voor contactlenzen declareren bij uw zorgverzekeraar. De vergoedingen voor lenzen zijn in 2021 redelijk gelijk gebleven.

Klik op onderstaand pdf-bestand en bekijk de vergoedingen per zorgverzekeraar. Deze lijst is bedoeld als eerste indicatie. Wilt u weten waar u precies recht op heeft bekijk dan uw verzekeringspolis of kom even langs in onze winkel.

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak