Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Brillen van diverse merken bij Bril Jan’t in Lisse.

Brillen.

Een bril kiezen is een unieke ervaring. Opticien Bril Jan’t uit Lisse helpt en adviseert u graag bij het maken van uw keuze. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren wij u graag onze collectie van diverse merken.

Wij kijken met u naar kleur, design, pasvorm en prijsklasse. Naast een mooi design brengen deze merken ook kwaliteitsgarantie met zich mee. Voor de nieuwste brillen bent u bij ons aan het juiste adres. Om deze trendy brillen ieder seizoen weer in de winkel te hebben, bezoeken wij beurzen. Daardoor zijn wij dan ook zeer goed op de hoogte van de laatste brilmode.

Loop gerust eens binnen bij Bril Jan’t. In de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep staan wij bekend om onze uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen.

Kinderbrillen

Kinderbrillen: ook het beste voor uw kind in de Bollenstreek.

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit is van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen!

Met al onze merken bij elkaar hebben we een heel gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes: van heel jong, kleurrijk en opvallend tot monturen die neutraal zijn en volwassen ogen. We besteden veel aandacht aan het samenstellen en up-to-date houden van deze collectie. Komt u snel langs bij Bril Jan’t in Lisse? Vanuit Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep bent u er zo!

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak