Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Serengeti zonnebrillen

Serengeti zonnebrillen staan al enige tijd bekend als de beste kijkers voor onderweg, oftewel de beste zonnebril voor in de auto. En dat niet alleen, de monturen zien er ook nog eens prachtig uit! Om Serengeti zelf te citeren: “Met een Serengeti zonnebril ziet u de wereld net zo goed als u er zelf uitziet met uw nieuwe Serengeti op.”

Stijlvolle Serengeti zonnebrillen op sterkte.

De Serengeti zonnebrillen zijn stijlvol en bovendien óók nog eens op sterkte verkrijgbaar. Het merk biedt namelijk vier verschillende soorten zonneglazen, waarvan hun Drivers glas de bekendste is. Alle glazen zijn verkrijgbaar op sterkte en geven u scherp zicht, waardoor u rustig kunt kijken. Uiteraard beschermen ze uw ogen optimaal tegen UV-stralen. Met zowel de brillenglazen als het montuur zit het dus wel goed en wat heeft een zonnebril eigenlijk buiten dat nog meer nodig?

Vraag bij Bril Jan’t in Lisse naar de Serengeti zonnebrillen. Met dit merk gaat u veilig de weg op! Vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep kunt u ons eenvoudig bereiken.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak