Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Cartier zonnebrillen nemen de fashion koers over

De high-end Cartier zonnebrillen worden vaak gespot op de gezichten van bekende Nederlanders (en non-dutchies). Dat vinden we bij Bril Jan’t in Lisse niet vreemd, want wat zijn deze eyecatchers showstelend mooi!  Kijkt u met ons mee? Vanuit Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep staat u zo in onze winkel!

Flashy Cartier zonnebrillen stelen de show

Uw ogen de bescherming geven die ze verdienen was nog nooit zo leuk. De modieuze Cartier zonnebrillen zijn voorzien van hoogwaardige brillenglazen die optimale bescherming tegen de zon bieden. Onze favoriete eigenschappen betreffen ook het design van de eigenwijze monturen. De stijlvolle gouden rand is een kenmerk dat we vaak bij de kunstwerkjes uit handen van Cartier tegenkomen. Ook in de zonnige varianten van het Franse merk zien we dit terug. Wij zijn op slag verliefd!

Een Cartier zonnebril laat uw outfit stralen

Niet alleen het goud van Cartier zonnebrillen laat u stralen; ieder montuur heeft namelijk ook een eigen, unieke shape. Dit zorgt ervoor dat u kunt variëren met verschillende stijlen, of uw favoriete Cartier bril kunt combineren met uw mooiste outfits. Of u nu fan bent van een cat-eye montuur, een pilotenbril of juist een hoekig montuur: Cartier heeft het en staat garant voor een high-end look die straalt van klasse.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze persoonlijk samengestelde collectie Cartier zonnebrillen? We nodigen u graag uit om langs te komen bij de opticien van Bril Jan’t in Lisse.

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak