Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Theo Eyewear brillen kleuren buiten de lijntjes

Be prepared op een flinke dosis kleur en een high level of energy. Theo Eyewear brillen kleuren immers (letterlijk!) buiten de lijntjes en doen niet aan regels. Leven, dat doen we immers maar één keer. En daar moeten we alles uithalen – ook wat betreft looks. Zo gezegd, zo gedaan: een geweldige nature inspired collectie is ‘geboren’ en ligt klaar voor u bij Bril Jan’t in Lisse. Wees welkom voor een kleurrijk advies op maat van onze opticien!

Unieke monturen voor uitgesproken persoonlijkheden

Theo Eyewear brillen zijn enkel geschikt voor hem en haar die durven op te vallen. Grijze muizen? Daar heeft het label geen tijd voor! Want waarom plaatsnemen op de achtergrond als de voorgrond zoveel moois te bieden heeft? De ‘flamboyante vogels’ onder ons mogen kiezen uit monturen in vrolijke kleuren als zeeblauw, fluor groen en razend rood. Wat betreft vorm zien we de typische ronde Theo montuurtjes veelvuldig voorbij komen. Geliefd onder velen, gedragen door de stoersten! Geen zorgen, ook rechthoekige vormen maken onderdeel uit van de collectie. Genoeg variatie dus, passend bij ‘vrije vogels’ van elk kaliber.

Theo Eyewear brillen: kwaliteit en een lach in één

De designers achter Theo Eyewear brillen steken regelmatig hun creatieve koppen bijeen om wat betreft stijl en kwaliteit altijd te blijven verrassen. Zo wordt u vandaag de dag verblijdt met bovenal transparant gekleurde monturen van hoogwaardig acetaat. Een flinke dosis kwaliteit, die verrassend licht op uw neus valt. Eén ding staat als een huis: met Theo aan uw zijde bent u de gangmaker op elke locatie – voor welk montuur u ook kiest.

Bent u die vrije vogel die zijn of haar gekleurde vleugels durft uit te slaan? Dan zijn Theo Eyewear brillen een perfecte aanvulling op uw look. De opticien van Bril Jan’t heeft een mooie reeks monturen voor u klaar liggen. Komt u ze snel eens passen? Vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep zijn wij ideaal te bereiken.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak