Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Chanel zonnebrillen: elegantie van het hoogste niveau

Chanel brillen en zonnebrillen stralen van het montuur tot aan de brillenglazen pure elegantie en luxe uit. De monturen zijn van de hoogste kwaliteit en afgewerkt met de bekende en iconische Chanel details. De beroemde glossy chain mag natuurlijk niet ontbreken en komt dan ook op sierlijke wijze terug in de ontwerpen. Bij Bril Jan’t in Lisse kunt u de nieuwe collectie brillen en zonnebrillen bewonderen.

Chanel brillen en zonnebrillen staan garant voor een chique uitstraling

Het modemerk Chanel is één van de meest luxe en chique merken in de high-fashion wereld. Naast een kledinglijn, tassenlijn en cosmeticalijn heeft Chanel ook prachtige brillen en zonnebrillen in haar accessoirelijn. De nieuwe collectie bestaat wederom uit opvallende monturen in verschillende kleuren. Elk model heeft haar eigen unieke details die kenmerkend zijn voor het merk. Zo is er keuze uit veel verschillende brillen en zonnebrillen, maar heeft u met elk model de modieuze Chanel uitstraling te pakken.

Iconische glossy chain verwerkt in de monturen

De glossy chain, één van de meest iconische details van het merk, is op verschillende manieren verwerkt in de brillen en zonnebrillen. Zo is de collectie verrijkt met een ronde bril met de ketting in de veren en zien we tevens een meer hoekig model met de ketting verwerkt in het gehele montuur. Geeft u de voorkeur aan subtielere bril? Ook deze is onderdeel van de Chanel collectie en is minstens zo mooi als de meer uitgesproken brillen en zonnebrillen.

Wilt u de Chanel brillen met eigen ogen bewonderen en ontdekken welk model u het allerbeste staat? Kom gerust langs bij Bril Jan’t in Lisse. Wij helpen u graag!

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak