Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Visioffice X® voor nog persoonlijkere brillenglazen

Wij werken veel met de brillenglazen van Essilor, waaronder Varilux. Het sterke punt van deze brillenglazen is dat ze helemaal voor uw ogen op maat gemaakt worden. Uw oog is namelijk net zo uniek als uw vingerafdruk. Om brillenglazen zo nauwkeurig op maat te kunnen maken is een geavanceerd meetsysteem nodig, en dit hebben wij in de vorm van Visioffice X®, het nieuwste van het nieuwste! 

Uw persoonlijke eyecode™

Met Visioffice X® wordt uw persoonlijke eyecode™ vastgesteld, een verzameling van verschillende gegevens over uw kijkgedrag waaronder uw dominante oog, hoofd-oogbewegingen en nog veel meer. Ook montuurparameters als grootte en vorm worden meegenomen. Nieuw aan Visioffice X®  is de eenvoudige gebruikersinterface en de nieuwe HD-camera, voor een nog nauwkeurigere meting.

Ervaar nog persoonlijkere brillenglazen bij Bril Jan’t

Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze sfeervolle winkel in Lisse.

Maak online een afspraak

Uw maatwerkbril

Visioffice X® is een snel en zeer nauwkeurig oogmeetsysteem. Doordat er zoveel persoonlijke oog- en gedragseigenschappen worden meegenomen in de berekening en het glasontwerp van uw brillenglazen, heeft u een echte maatwerkbril die helemaal is aangepast op uw kijkgedrag. Op een natuurlijke manier scherp zicht op alle afstanden!

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak