Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Samen met Silhouette brillen de eighties (her)beleven

We are alle about the eighties en ook Silhouette brillen nemen een sportieve afslag naar dit flitsende tijdperk. Het resultaat? Casual meets sporty, waarbij een strak doch minimalistisch design de leiding neemt. Heeft u mooie herinneringen aan de jaren 80 of koestert u een zwak voor deze good old days? Relax en sit back: wij van Bril Jan’t in Lisse nemen u mee terug de tijd in. Gaat u mee?

Monturen die hinten naar weelderige jurken en stoere boots

De Silhouette brillen uit de Blend collectie brengen met deze monturen een ode aan het jaar waar velen van ons in zijn opgegroeid. De eighties staan bekend om hun ongedwongen stijl en eenvoud, die ons doet verlangen naar big hair, weelderige jurken en stoere (dancing) boots. Samen met Silhouette blijven we het liefst zo lang mogelijk in deze vibe hangen. Want wat zijn het prachtige jaren, en wat is het een onuitputtende inspiratiebron voor nu en de verre toekomst.

Ervaar de complete Silhouette collectie bij Bril Jan’t

Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze sfeervolle winkel in Lisse.

Maak online een afspraak

Silhouette brillen ‘Blend’: strak, minimalistisch en hoogwaardig

Eén ding is zeker: de eighties brengen veel mooie herinneringen met zich mee en Silhouette brillen haken hier op stijlvolle wijze op in. Met de Blend monturen geeft het Oostenrijkse, high-end brillenmerk u de mogelijkheid ‘toen’ en ‘nu’ met elkaar te mengen. Wat u kan verwachten? Enerzijds een strak en minimalistisch design van hoogwaardig titanium en SPX®+, anderzijds klassieke, extravagante en ultramoderne ontwerpen. Ga voor groot of kies voor klein en straal met vierkant of val op met rond: alles is mogelijk en alles mag.

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak