Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Porsche Design brillen: val op met de Wire Cut en Liquid Titanium monturen

U kent de Porsche Design brillen hoogstwaarschijnlijk van de stoere, edgy uitstraling en onverwoestbare kwaliteit. Beide eigenschappen zijn immers een steevast onderdeel van het DNA van het hoogwaardige brillenmerk. Alles wat de designers van Porsche Design aanraken, verandert in goud en wordt door zowel onbekend als bekend publiek met trots gedragen. Vandaag vertelt Bril Jan’t u over twee populaire collecties brillen en zonnebrillen binnen het PD assortiment: de Wire Cut monturen en de Liquid Titanium brillen. Bent u in de buurt van Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep? Neem dan ook een kijkje in onze winkel!

Wire Cut monturen van Porsche Design: minimalisme en functionaliteit versterken elkaar

In deze lijn ontmoeten minimalisme en functionaliteit elkaar op stijlvolle wijze. Deze nieuwe Porsche Design brillen en zonnebrillen reflecteren elegantie op een stoere manier en zijn daarmee een onmisbare accessoire voor de persoon die graag stijlvol en vol zelfvertrouwen een entree maakt. De innovatieve Cut technologie is zeer functioneel, mede door het minimalistisch materiaalgebruik. De monturen zijn gemaakt van honderd procent titanium en verkrijgbaar in verschillende uitgesproken varianten. Val voor de charmes van de strakke, gepolariseerde zonnebril of ga voor een edgy dagelijkse look met één van de brillen op sterkte met gouden, zilveren of zwarte afwerking. The choice is yours, the style is our guarantee.

Liquid Titanium brillen van Porsche Design: krachtige indruk en ultralichte pasvorm

De Porsche Design brillen uit de Liquid Titanium serie vertegenwoordigen een perfecte samenkomst van dynamiek en elegantie. De monturen van honderd procent titanium zijn geïnspireerd door het silhouet van de iconische 911, waardoor per direct een krachtige indruk wordt achtergelaten. Daarnaast is het draagcomfort van deze brillen optimaal, dit komt mede door de lichtheid van het montuur. Heeft u tevens de neuspads al goed bekeken? Deze zijn naadloos geïntegreerd en daarmee zeer stijlvol en functioneel in de bril opgenomen. De Liquid Titanium Porsche Design brillen zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en vormen.

Samengenomen met de hoogwaardige kwaliteit van de brillenglazen kunnen we niet anders dan enthousiast worden van de Porsche Design brillen. Wilt u meer informatie over deze krachtige monturen? Het team van Bril Jan’t in Lisse ontvangt u met open armen! Zien wij u binnenkort?

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak