Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Subliem zicht dankzij revolutionaire AVA technologie

Een minutieuze oogmeting door een vakkundige opticien en premium brillenglazen; dat zijn de pijlers die garant staan voor haarscherp zicht. Met de splinternieuwe AVA technologie van Essilor zijn wij in staat om u een enkelvoudige of multifocale bril aan te meten die tot in precisie aansluit op het potentieel van uw ogen. Van de baanbrekende resultaten die we met AVA (Advanced Vision Accuracy) voor u kunnen behalen op het gebied van kijkbeleving gaat ons optiekhart sneller kloppen. We kunnen dan ook niet wachten om het u zelf te laten ervaren. Geef uw ogen de precisie die ze verdienen en kom voor uw nieuwe bril naar Bril Jan’t in Lisse.

Een hypernauwkeurige oogmeting met de Vision-R 800

Brillenglazen op sterkte en ons gezichtsvermogen worden gemeten in dioptrieën, een eenheid van kracht. Tot voor kort werd dit gedaan tot een kwart van een dioptrie (D) in een min- of plus correctie. Uit recente onderzoeken is gebleken dat 95% van de mensen echter een veel hogere precisie kan waarnemen dan de huidige correctiestappen van 0.25 dioptrie waardoor de zichtervaring beperkt kan worden. Met het innovatieve meetinstrument van AVA, de Vision-R 800, zijn wij in staat om uw ogen te meten tot op 0.01D nauwkeurig. Vijf jaar aan wetenschappelijk onderzoek ging vooraf aan de uitrol van de nieuwe AVA technologie. Met de Vision-R 800 hebben wij een tool in handen die niet alleen uw oogafwijking uiterst precies in kaart brengt. Het systeem meet ook de afstand tussen het hoornvlies en het brillenglas om de juiste sterkte-omrekening te realiseren en u zo het ideale kijkcomfort te garanderen.

Bril Jan't uit Lisse is gespecialiseerd in een oogmeting met de Vision-R 800.

Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze sfeervolle winkel in Lisse.

Maak online een afspraak

Premium brillenglazen in uw nieuwe bril

Als de oogmeting is gedaan dan stemmen wij uiteraard ook uw brillenglazen exact af op de correctiebehoefte, in stapjes van 0.01 D in plaats van af te ronden naar boven of beneden. Met de AVA apparatuur kunnen we ter plaatse het verschil tussen uw oude en nieuwe sterkte voor u simuleren in een levensechte kijksituatie. Een voorproefje op uw nieuwe bril waarbij u meteen het verschil zult zien. AVA is beschikbaar voor zowel Eyezen enkelvoudige brillenglazen als een Varilux multifocale bril. Ook een zonnebril op sterkte behoort tot de mogelijkheden.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak