Vandaag gesloten
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Uitnodiging Briljante weken

Ontdek onze nieuwe collectie!

Onlangs bezocht ons team de optiekbeurs in Parijs om de nieuwste trends te verkennen en met zorg onze nieuwe brillencollectie samen te stellen. Deze collectie kan worden gekenmerkt door drie woorden: uitgesproken, chique en kleurrijk.

Ontdek onze Briljante collectie
Ze omvat schitterende modellen van bekende merken zoals Chanel, Cartier, Lindberg, Tom Ford, Anne & Valentin en Theo. Ook hebben wij twee nieuwe merken, Miga Studio en Emmanuelle Khanh aan onze collectie toegevoegd. In onze nieuwe collectie vindt u zeker de perfecte bril voor uw stijl, of u nu een tijdloze klassieker of een gedurfde blikvanger zoekt.

Uitnodiging opening Briljante Weken
Kom op vrijdag 3 november naar de start van onze Briljante Weken om als één van de eersten onze nieuwe collectie te bewonderen. Geniet van hapjes en drankjes en laat ons team u helpen de perfecte bril te vinden. Als blijk van waardering, ontvangt u een speciale gift bij uw aankoop tijdens de Briljante Weken.

Aanmelden
Wij heten u van harte welkom op vrijdag 3 november. U kunt zich nu aanmelden via onderstaand formulier. Als u verhinderd bent op deze datum, geen zorgen! Onze Briljante Weken lopen door t/m zaterdag 18 november.

Met vriendelijke groet,
Team Bril Jan’t

Opening op 3 november

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn tijdens de opening van onze Briljante Weken op vrijdag 3 november? Meld u zich aan!

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    ADVIES NODIG?

    Maak een afspraak met onze experts

    Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

    Maak online een afspraak