Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Ervaring en

Vakkennis

Bril Jan’t staat ook voor constant investeren. In kennis en in hoogwaardige apparatuur. Met onze moderne machines slijpen we zelf de esthetisch vormgegeven glazen, ook curves. Precisie tot op de honderdste millimeter, zowel bij het slijpen als het meten. We zijn trots op de vakkennis én gedrevenheid van onze opticiens!

  Oogzorg

  Voor uw ogen wilt u het beste.

  Voor uw ogen wilt u het beste en als opticien begrijpen wij dat. Daarom zetten wij ons er dagelijks voor in om in de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep de beste oogzorg te kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor deskundige oogcontroles en de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

  Jan is specialist op get gebied van oogzorg

  Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijbljvend adviesgesprek in onze sfeervolle winkel in lisse.

  Maak online een afspraak
  Brillenglazen

  Het is belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past.

  Als u haarscherp kunt zien, voelt u zich namelijk ook comfortabeler. Een criterium om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden.

  Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Voor op werk kunt u denken aan speciale bureauglazen voor achter de computer. Bent u veel onderweg? Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

  Esther is specialist op het gebied van Brillenglazen

  Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijbljvend adviesgesprek in onze sfeervolle winkel in lisse.

  Maak online een afspraak
  Contactlenzen

  Harde of zachte lenzen, multifocale lenzen en maandlenzen.

  U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben deze contactlenzen in onze winkel in Lisse! Wij helpen u graag op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie. Onze ervaren contactlenzenspecialist voert een oogmeting uit en adviseert u welke lenzen het beste bij u passen. Hierbij wordt ook gekeken naar uw levensstijl en wensen.

  Wanneer u ervaring heeft met het dragen van contactlenzen, dan kunt u direct uw lenzen en vloeistof bestellen. Wilt u later weer nieuwe lenzen bestellen? Dat kan heel gemakkelijk via een herhalingsaankoop, uw ooggegevens zijn immers reeds bij ons bekend.

  ADVIES NODIG?

  Maak een afspraak met onze experts

  Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

  Maak online een afspraak