Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Red Kids kinderbrillen

Wie denkt dat alleen volwassenen er hip en trendy uit kunnen zien met een bril, heeft het goed mis. Red Kids kinderbrillen is hét hippe, stoere kinderbrillenmerk van Nederland. Meisjes- en jongensmonturen met stijl en allure is wat u terugziet in de collectie van Red Kids! De opticien van Bril Jan’t helpt u graag. Wij zijn vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep eenvoudig bereikbaar.

Stevige Red Kids kinderbrillen met een gedurfde uitstraling

De collectie Red Kids brillen bestaat uit gedurfde monturen in vrolijke kleuren en strakke designs. De meisjes- en jongensbrillen zijn gemaakt van acetaat en metaal, wat zorgt voor stevige monturen die zeker tegen een stootje kunnen. Naast de uitgesproken kinderbrillen heeft de collectie ook frames in basic tinten en minder opvallende designs.

Een prachtige, diverse collectie die ook in een ‘volwassen’ versie niet zou misstaan. Bent u samen met uw zoon of dochter op zoek naar een stoere, hippe kinderbril? Kom dan samen langs bij Bril Jan’t in Lisse en bekijk de collectie Red Kids kinderbrillen.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak