Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

LINDBERG brillen

Minimalisme is een woord dat op veel Scandinavische brillenmerken van toepassing is, maar de Deense LINDBERG brillen zijn wel minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier. Hebben wij uw interesse gewekt? Kom langs bij Bril Jan’t! Vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep kunt u ons snel en gemakkelijk bereiken.

Het motto van het merk “als je iets doet, moet je het goed doen of anders niet” is terug te zien in de awardwinnende designs die de bril terugbrengen tot de essentie. Klassieke elegantie en goed doordachte eenvoud in combinatie met innovatie, maatwerk en de beste kwaliteit leiden tot unieke, tijdloze en elegante monturen. Voor mensen met klasse die een statement willen maken op een minimalistische manier!

LINDBERG brillen van kwalitatief hoogwaardig materiaal

De monturen worden gemaakt van waardevolle materialen (waaronder titanium, hoorn, goud en diamant) die op verantwoorde wijze worden gewonnen. Deze materialen worden vervolgens op bestelling omgevormd en met de hand afgewerkt tot een unieke bril, waarvan u zelf de details en materialen kunt bepalen. Geen massaproductie, dus. LINDBERG brillen zijn sterk en zeer flexibel, maar ook licht en comfortabel. Ware juweeltjes!

Bent u op zoek naar een LINDBERG bril waar minimalisme de boventoon voert? Bij Bril Jan’t in Lisse bent u aan het juiste adres.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak