Vandaag gesloten
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Bril Jan't opent het zonnebrillen seizoen

Ontdek onze nieuwe collectie!

Het voorjaar staat voor de deur en daarmee begint ook het zonnebrillenseizoen bij Bril Jan’t! Om dit seizoen in stijl te starten, nodigen we u van harte uit voor ons evenement op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april.

Ontdek onze nieuwe zonnebrillencollectie onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Tijdens dit event hebben we de volledige collectie van de topmerken Tom Ford en Emmanuelle Khanh in huis, zodat u volop keuze heeft. Kom langs en laat u inspireren!

Wilt u ook aanwezig zijn bij ons evenement? Meld u dan nu aan via het onderstaande formulier. Uw registratie helpt ons bij het plannen van het evenement en zorgt ervoor dat u een herinnering ontvangt.

Meer lezen over onze zonnebrillen?  Klik hier.

Opening zonnebrillenseizoen

Aanmelden

Uw registratie voor ons evenement helpt ons bij het plannen en zorgt ervoor dat u een herinnering ontvangt. Alvast bedankt!

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    ADVIES NODIG?

    Maak een afspraak met onze experts

    Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

    Maak online een afspraak