Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Vingino kinderbrillen

Vingino maakt brillen voor kinderen met smaak. De monturen moeten voldoen aan dezelfde wensen als die van volwassenen en bieden een ruime keuze. Met een bril van Vingino mag uw zoon of dochter gezien worden!

Vingino kinderbrillen: Modisch, stoer en eigenzinnig

In samenwerking met het succesvolle kindermodemerk Vingino, heeft Vingino ook een Eyewear collectie. Alles waar Vingino voor staat zult u terugvinden in deze collectie. Vingino maakt een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.

Stevige Vingino brillen kunnen wel tegen een stootje

Spelen, stoeien, rennen, vallen en springen zijn dagelijkse bezigheden bij kinderen en daarom zijn de monturen naast stijlvol en stoer ook oersterk en toch flexibel. Door gebruik te maken van moderne materialen en technieken worden elegante en esthetische, fraaie kinderbrillen gemaakt die nagenoeg onverwoestbaar zijn.

Kom langs bij Bril Jan’t in Lisse om de Vingino brillen te bewonderen. Onze winkel is perfect bereikbaar vanuit Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep, maar onze deur staat uiteraard voor iedereen open.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak