Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Theo

Theo brillen zijn ontstaan uit de wil van Wim Somers en Patrick Hoet om hun cliënten eens iets anders voor te kunnen schotelen dan de gangbare brillen. Gangbaar is de brillencollectie van Theo dan ook allerminst! De brillen hebben een frisse stijl met allemaal een heel eigen karakter, maar altijd met humor en enthousiasme.

Theo brillen: uitgesproken en uniek

Met de eerste Theo brillen blies het merk in 1989 iedereen omver en sindsdien is er niet veel veranderd. Het bijzondere aan de brillen is dat ze ondanks hun uitgesproken karakter niet tijdsgebonden zijn. Theo is modieus zonder modegrillen te volgen en daardoor blijven de monturen zeer lang actueel en volgt u uw eigen mode.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bekijk de Theo brillen bij Bril Jan’t in Lisse. Onze opticien helpt u graag om de monturen te bewonderen en passen. U kunt onze winkel eenvoudig bereiken vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak