Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Theo brillen

Theo brillen zijn ontstaan uit de wil van Wim Somers en Patrick Hoet om hun cliënten eens iets anders voor te kunnen schotelen dan de gangbare brillen. Gangbaar is de brillencollectie van Theo dan ook allerminst! De brillen hebben een frisse stijl met allemaal een heel eigen karakter, maar altijd met humor en enthousiasme.

Theo brillen: uitgesproken en uniek

Met de eerste Theo brillen blies het merk in 1989 iedereen omver en sindsdien is er niet veel veranderd. Het bijzondere aan de brillen is dat ze ondanks hun uitgesproken karakter niet tijdsgebonden zijn. Theo is modieus zonder modegrillen te volgen en daardoor blijven de monturen zeer lang actueel en volgt u uw eigen mode.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bekijk de Theo brillen bij Bril Jan’t in Lisse. Onze opticien helpt u graag om de monturen te bewonderen en passen. U kunt onze winkel eenvoudig bereiken vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep.

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak