Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Silhouette

De brillen en zonnebrillen van Silhouette zijn stijlvol en ingetogen. Silhouette onderscheidt zich door vederlichte brillen te leveren met mooie, eenvoudige lijnen in het design. Iedereen weet dat tevreden mensen het mooist zijn, en de brillencollectie is er dan ook op gericht uw innerlijke schoonheid ten volle te benadrukken. Uw gezicht vormt het natuurlijke frame van uw bril! Silhouette brengt de bril terug tot de essentie. Meer weten? Kom langs bij Bril Jan’t! Vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep loopt u in no-time onze winkel binnen.

De Silhouette bril: comfortabel en modieus

Naast draagcomfort is er ook veel aandacht besteed voor de vorm van uw gezicht en de bril die daar bij past. Wilt u een bril die uw natuurlijke schoonheid benadrukt en niet de hoofdrol opeist als men naar u kijkt? Dan is een bril of zonnebril van Silhouette de juiste keuze. De brillen van Silhouette: maximaal draagcomfort in een minimalistisch, stijlvol en tijdloos design.

Houdt u van comfortabele en modieuze brillen? Bril Jan’t in Lisse nodigt u graag uit om de monturen te komen zien én passen.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak