Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Porsche design

De Porsche Design bril is een hoogwaardige, handgemaakte kwaliteitsbril voor de mannen die van luxe houden. Alle monturen in de collectie zijn gemaakt van edelstaal of titanium en onderscheiden zich door eenvoud en technische snufjes, waaronder de scharnierconstructie zonder schroeven. Ook de manier waarop de glazen in het frame gevat worden, is zeer bijzonder. De subtiele details maken de brillen af. De ontwerpers zijn constant op zoek naar intelligente technische oplossingen voor een beter draagcomfort. De monturen van Porsche Design vallen op door het creatief gebruik van moderne materialen.

SPECIAL PORSCHE DESIGN COLLECTIE

Als zelfverklaarde Porsche-fan was Patrick Dempsey tot in het kleinste detail betrokken bij het ontwerpproces van de strikt gelimiteerde Patrick Dempsey Edition. In workshops in Los Angeles selecteerde het creatieve team van Porsche Design de materialen, definieerde de kleurenschema’s en ontwikkelde de designtaal.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak