Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Cartier brillen

Cartier is een merk dat van vele markten thuis is. Ook op het gebied van exclusieve brillen en zonnebrillen heeft het label een prachtige collectie. Bent u nieuwsgierig of een Cartier bril of zonnebril iets voor u is? Bril Jan’t nodigt u van harte uit! Vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep kunt u ons eenvoudig bereiken.

Een Cartier bril of zonnebril is pure verwennerij

Het dragen van een Cartier bril is pure verwennerij door de luxe, het hoge draagcomfort en de tijdloze klasse van het merk. De brillen zijn iets duurder, maar dat weegt zeker niet op tegen de hoge kwaliteit van Cartier. Een ander pluspunt: Cartier brillen en zonnebrillen blijven altijd stijlvol. En dat maakt het een investering die zich uiteindelijk driedubbel terugverdient. Verwen uzelf met een Cartier bril of zonnebril!

Altijd al een Cartier bril of zonnebril willen hebben? Bij Bril Jan’t in Lisse bent u welkom. Onze opticien helpt u graag.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak