Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Oakley brillen

Wist u dat Oakley brillen genoemd zijn naar de geliefde hond van de oprichter? Het begon allemaal met de visie van mad scientist Jim Jannard, die de inferieure kwaliteit van de producten die hij zelf gebruikte zat was. Hij begon daarom in 1975 voor zichzelf om voor eens en altijd korte metten te maken met zijn frustraties. Het eerste voorwerp waarop hij zijn pijlen richtte, was een handvat voor de BMX industrie. En met succes: dit speciale rubber dat ook grip geeft bij transpiratie, wordt nog steeds gebruikt op de oortips en neusbrug van de meeste Oakley (zonne)brillen. Ideaal voor sportieve types! Komt u langs bij Bril Jan’t in Lisse voor een pasmoment?

Oakley brillen en zonnebrillen horen bij een lifestyle

Het speciale rubber is slechts een van de bijzondere en innovatieve elementen van Oakley eyewear. De brillen zijn bijvoorbeeld uitzonderlijk goed bestand tegen warmte en stoten. Al met al biedt Oakley meer dan alleen brillen; het past bij een lifestyle. De brillen zijn dan ook goed vertegenwoordigd op het strand, tijdens festivals en bij de coole jeugd!

Kom langs bij Bril Jan’t in Lisse om de Oakley brillen te ontdekken. Onze opticien helpt u graag. Vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep is onze winkel eenvoudig te bereiken.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak