Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

MYKITA brillen

Handgemaakt design uit Berlijn: de unieke, hippe MYKITA brillen. Heeft u een voorliefde voor perfectie en verwacht u van de producten die u draagt hetzelfde? Dan is de collectie van MYKITA speciaal voor u ontworpen! Kom eens langs bij Bril Jan’t in Lisse voor een pasmoment.

MYKITA brillen, handgemaakte kwaliteitsmonturen uit Berlijn

De MYKITA bril is een hoogwaardige, handgemaakte kwaliteitsbril voor mensen die van perfectie houden. Alle monturen in de collectie zijn gemaakt van edelstaal en onderscheiden zich door eenvoud en technische snufjes, waaronder de scharnierconstructie zonder schroeven. Ook de manier waarop de glazen in het frame gevat worden, is zeer bijzonder. De subtiele details maken de brillen af. De ontwerpers zijn constant op zoek naar intelligente technische oplossingen voor een beter draagcomfort. De brilmonturen van MYKITA vallen op door het creatief gebruik van moderne materialen.

Woont u in de omgeving van Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep? Bewonder dan snel de MYKITA brillen bij Bril Jan’t in Lisse, want vanuit daar zijn wij snel bereikbaar. Onze opticien helpt u graag.

bekijk de complete collectie

Bezoek onze sfeervolle winkel

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak