Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Lunor brillen

Brillen met een tijdloos design, die vindt u in de collectie van het Duitse merk Lunor. Oprichter Germot Lindner begon ooit als verzamelaar van diverse bijzondere antieke items, waaronder Lunor brillen. Ondanks de vergevorderde techniek die gebruikt wordt voor de moderne bril, vond Lindner dat deze moderne eyecatcher iets van de vroegere charme miste. Daarom begon hij in 1991 zijn eigen bedrijf Lunor, waar handgemaakte monturen nog geproduceerd worden op traditionele wijze.

Lunor brillen verzekeren comfortabel draagplezier

De prachtige Lunor brillen worden geleverd in een minstens even prachtig opbergdoosje. Wie eenmaal een comfortabele Lunor bril op zijn of haar neus gezet heeft, kan niet anders dan het eens zijn met Lindner: kwaliteit en stijl zijn tijdloos.

Staat comfort hoog bij u in het vaandel? Kom gezellig langs bij Bril Jan’t om de Lunor brillen te passen. Vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep is onze winkel eenvoudig te bereiken.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak