Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Etnia Barcalona

Etnia Barcelona is kleur, kwaliteit, cultuur. Ze zijn mediterraan, onafhankelijk en rebels. Ze zijn traditie en innovatie. En halen ze inspiratie uit de stad Barcelona. Ze  werken met Barberini-lenzen van mineraalglas en HD Colors-technologie , die primaire kleuren accentueert en intensiveert. Dankzij het gebruik van zeldzame aardelementen biedt het een ongeëvenaarde duurzaamheid en een ongeëvenaarde visuele ervaring.

Etnia Barcelona staat voor traditie en innovatie verbinden.

Na drie generaties brillen te hebben ontwikkeld, doen ze nog steeds dingen zoals ze in het begin deden – met dezelfde passie, inzet en toewijding als onze eerste dag.

Barcelona speelt een belangrijke rol in hun geschiedenis omdat het getuige is geweest van de geboorte en groei van het bedrijf. Het is een stad die openstaat voor de wereld, innovatief, rebels en visionair. Het is een dynamische stad die evolueert met de snelheid van het licht, maar die nooit vergeet waar ze vandaan komt. Barcelona heeft hun karakter en hun manier van doen gesmeed. Een merk dat altijd vooruit kijkt zonder zijn roots te vergeten.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak