Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Chanel brillen

Chanel is ooit begonnen als een accessoirewinkel voor vrouwenhoeden, maar inmiddels zijn ook de stylish Chanel brillen en zonnebrillen niet meer weg te denken uit het assortiment én modebeeld. Nieuwsgierig? Kom langs bij Bril Jan’t! Vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep kunt u ons eenvoudig bereiken.

Chanel brillen staan voor luxe, elegantie en vrouwelijkheid

Gabriëlle ‘Coco’ Chanel begon in 1913 haar revolutionaire vernieuwing op modegebied qua kleding en in 1965 kwam daar Chanel Eyewear bij. Chanel brillen worden, net als alle andere accessoires van Chanel, gekenmerkt door puurheid, luxe, elegantie en vrouwelijkheid. De vooruitstrevendheid en perfecte productafwerking zorgen ervoor dat een Chanel bril niet alleen chique is, maar ook kwalitatief hoogstaand.

Bent u modebewust en staat een trendy bril nog op uw verlanglijst? Kom dan langs bij Bril Jan’t in Lisse om een Chanel bril te bekijken én passen!

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak