Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

Andy Wolf

ANDY WOLF is een merk dat gekenmerkt wordt door passie en toewijding. Die passie komt van de mensen achter het merk. Iedereen binnen de ANDY WOLF familie is met hart en ziel betrokken en houdt vast aan wat begon met de grote visie om lokaal, traditioneel vakmanschap te combineren met een eigentijds en innovatief design. ANDY WOLF is veel meer dan dat. Bij ons is niemand beter dan de ander, iedereen is familie.

Andy Wolf is een familie die met hart en ziel betrokken zijn

Een idee tussen 2 vrienden, …dat was het begin van ANDY WOLF EYEWEAR. In 2006 werd het merk opgericht door Andreas Pirkheim (beter bekend als Andy) en Wolfgang Scheucher (de Wolf in de merknaam). ANDY WOLF begon klein, maar met een grote visie om lokaal, traditioneel vakmanschap te combineren met een eigentijds en innovatief design. Vandaag de dag worden de juweeltjes over de hele wereld met liefde gedragen.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Bekijk de Andy Wolf  brillen bij Bril Jan’t in Lisse. Onze opticien helpt u graag om de monturen te bewonderen en passen. U kunt onze winkel eenvoudig bereiken vanuit de regio Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep.

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak