Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Lenzen

Ontdek onze collectie!

Ben je een brildrager die op vakantie liever geen bril draagt? Ontdek de perfecte oplossing met onze daglenzen! Of je nu gaat wintersporten in de bergen of ontspant op een zonnig strand, onze daglenzen bieden helder zicht en ultiem comfort, zonder gedoe met brillen. Ervaar het gemak en de vrijheid van daglenzen tijdens jouw volgende avontuurlijke vakantie.

Meer informatie over onze mogelijkheden qua lenzen

Wil je graag weer scherp kunnen zien zonder gedoe?

Onze deskundige opticiens staan klaar om jouw te helpen bij het vinden van de perfecte contactlenzen die passen bij jouw stijl en behoeften. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Jouw ogen verdienen de beste zorg, bij Bril Jan't ben je in goede handen!

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  HARDE OF ZACHTE LENZEN, MULTIFOCALE LENZEN EN MAANDLENZEN.

  Contactlenzen

  Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben deze contactlenzen in onze winkel in Lisse! Wij helpen je graag op weg en kijken persoonlijk naar jouw situatie. Onze ervaren contactlenzenspecialist voert een oogmeting uit en adviseert je welke lenzen het beste bij je passen. Hierbij wordt ook gekeken naar jouw levensstijl en wensen.

  Wanneer je ervaring hebt met het dragen van contactlenzen, dan kun je direct jouw lenzen en vloeistof bestellen. Wil je later weer nieuwe lenzen bestellen? Dat kan heel gemakkelijk via een herhalingsaankoop, jouw ooggegevens zijn immers reeds bij ons bekend.

  ADVIES NODIG?

  Maak een afspraak met onze experts

  Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

  Maak online een afspraak