Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Lenzen

Ontdek onze collectie!

Bent u een brildrager die op vakantie liever geen bril draagt? Ontdek de perfecte oplossing met onze daglenzen! Of u nu gaat wintersporten in de bergen of ontspant op een zonnig strand, onze daglenzen bieden helder zicht en ultiem comfort, zonder gedoe met brillen. Ervaar het gemak en de vrijheid van daglenzen tijdens uw volgende avontuurlijke vakantie.

Afspraak maken

Wilt u graag weer scherp kunnen zien zonder gedoe?

Onze deskundige opticiens staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte contactlenzen die passen bij uw stijl en behoeften. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Uw ogen verdienen de beste zorg, bij Bril Jan't bent u in goede handen!

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  HARDE OF ZACHTE LENZEN, MULTIFOCALE LENZEN EN MAANDLENZEN.

  Contactlenzen

  U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben deze contactlenzen in onze winkel in Lisse! Wij helpen u graag op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie. Onze ervaren contactlenzenspecialist voert een oogmeting uit en adviseert u welke lenzen het beste bij u passen. Hierbij wordt ook gekeken naar uw levensstijl en wensen.

  Wanneer u ervaring heeft met het dragen van contactlenzen, dan kunt u direct uw lenzen en vloeistof bestellen. Wilt u later weer nieuwe lenzen bestellen? Dat kan heel gemakkelijk via een herhalingsaankoop, uw ooggegevens zijn immers reeds bij ons bekend.

  ADVIES NODIG?

  maak een afspraak met onze experts.

  Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

  Maak online een afspraak