Vandaag gesloten
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Brillenglazen

Bril Jan't helpt u aan het juiste brillenglas.

Het is belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past. Als u haarscherp kunt zien, voelt u zich namelijk ook comfortabeler. Een criterium om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden. De medewerkers van Bril Jan’t in Lisse adviseren u hier graag bij.

Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Voor op werk kunt u denken aan speciale bureauglazen voor achter de computer. Bent u veel onderweg? Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

Benieuwd welk brillenglas het beste bij uw levensstijl past? Stap dan eens binnen of maak een afspraak met onze opticien. U kunt ons vanuit Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep eenvoudig bereiken.

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak