Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Brillenglazen

Bril Jan't helpt u aan het juiste brillenglas.

Het is belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past. Als u haarscherp kunt zien, voelt u zich namelijk ook comfortabeler. Een criterium om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden. De medewerkers van Bril Jan’t in Lisse adviseren u hier graag bij.

Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Voor op werk kunt u denken aan speciale bureauglazen voor achter de computer. Bent u veel onderweg? Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

Benieuwd welk brillenglas het beste bij uw levensstijl past? Stap dan eens binnen of maak een afspraak met onze opticien. U kunt ons vanuit Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep eenvoudig bereiken.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak