Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Multifocale glazen

Multifocale brillenglazen: nooit meer wisselen van bril!

Heeft u nog steeds zowel een aparte leesbril als een ‘gewone’ bril? Dan is een multifocale bril een handige vervanger voor die twee! Scherp zicht op alle afstanden, zonder van bril te hoeven wisselen.

Een multifocale bril verenigt meerdere sterktes in één glas, waardoor u met uw bril zowel kunt lezen als op alle andere afstanden scherp kunt zien. Door het scherpe zicht in alle afstanden en in alle richtingen kunt u optimaal genieten van de wereld om u heen. Goed nieuws voor lensdragers: er zijn ook multifocale contactlenzen!

Draagt u nog steeds zowel een normale bril als een leesbril of heeft u naast uw contactlenzen eigenlijk een leesbril nodig? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. U kunt gerust eens binnenlopen bij onze winkel in Lisse. Vanuit Katwijk, Noordwijk, Voorhout, Nieuw-Vennep en daarbuiten zijn wij eenvoudig te bereiken.

ADVIES NODIG?

Maak een afspraak met onze experts

Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van het perfecte montuur of de juiste lenzen, in onze sfeervol ingerichte optiek. Met gratis parkeergelegenheid en heerlijke koffie, bent u van harte welkom om langs te komen.

Maak online een afspraak