Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Wisselen van bril is verleden tijd met meekleurende glazen

Vindt u comfortabel zicht ook zo belangrijk, kunt u daar de hele dag van genieten? Bril Jan’t in Lisse laat u graag kennis maken met de meekleurende brillenglazen van Transitions. Stapt u de zon in en zoekt u daarna de verkoeling op in de schaduw, dan kleuren uw Transitions glazen mee. Oftewel, Transitions kleurt mee met de lichtomstandigheden, van helder naar donker en alles daartussenin.

Wij vinden het belangrijk dat u een bril aanschaft die goed op uw situatie is afgestemd en dat vooral goed zijn werk doet. Om u als brildrager te voorzien van hoogwaardige brillenglazen, worden de Transitions glazen onder andere geleverd met een coating, de Crizal coating. Dit zorgt ervoor dat uw ogen beschermd zijn tegen krassen, water, vuil en reflecties. Dankzij de Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) van 35 bent u beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Dit is momenteel de hoogst mogelijke beschermingsfactor op heldere brillenglazen. Tot slot komen we regelmatig in aanraking met blauw licht. Transitions beschermt uw ogen óók tegen schadelijke licht!

Ervaar de Transitions glazen bij Bril Jan’t

Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze sfeervolle winkel in Lisse.

Maak online een afspraak

Wisselen van bril is verleden tijd

Een groot voordeel aan Transitions meekleurende brillenglazen is dat u niet meer van bril naar zonnebril (of andersom) hoeft te wisselen. Wij raden dat iedereen aan, het maakt uw leven een stuk gemakkelijker. In de winkel hebben we een aantal verschillende typen en kleuren Transitions glazen beschikbaar. Wat past bij uw levensstijl, daar kijken wij tijdens een gesprek samen naar. Op basis daarvan raden wij een type glas aan.

Transitions glazen, voor iedereen geschikt

Wat uw leeftijd, geslacht en levensstijl is, voor iedereen is er een geschikt Transitions brillenglas. We hebben een ruime keuze aan kleuren én met de toevoeging van Flash-to-mirror geactiveerd door Transitions bent u ook voor een zeer opvallende bril bij ons aan het goede adres. Kom langs in de winkel en we luisteren graag naar uw wensen.

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak