Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Design

ROLF Spectacles brillen

Er zijn 78 grotendeels handmatige productiestappen nodig om een ROLF bril te creëren, maar dan heeft u ook wel echt iets bijzonders. De brillen hebben al een Silmo d’Or (prestigieuze optiekprijs) in de categorie ‘Technology and Innovation’ achter hun naam kunnen schrijven en nog steeds zet ROLF Spectacles zich in om te blijven vernieuwen en uitzonderlijke nieuwe monturen te maken. Meer weten en woont u in de omgeving Lisse, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Nieuw-Vennep? Kom gerust bij ons langs! 

Een handgemaakte ROLF bril van 100% natuurlijke materialen

Het brillenmerk uit Tirol heeft een robuuste, karakteristieke collectie met monturen gemaakt van hout, bamboe of een combinatie van hout en steen. Allemaal 100% natuurlijk, wat betekent dat de monturen anti-allergeen zijn. Hoewel u misschien anders zou verwachten als u naar de materialen kijkt, is dat alle brillen uitzonderlijk licht en comfortabel zijn. Ook bijzonder is het feit dat er geen schroefje in het montuur te bekennen is, want door een speciale scharniertechniek is dit niet nodig.

Elke ROLF bril is een unieke, handgemaakte liefdesverklaring aan het vak en aan u als brildrager. Is de liefde wederzijds? Kom eens langs bij Bril Jan’t in Lisse om vrijblijvend onze ROLF brillen te bekijken!

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak