Vandaag open tot 18:00
Heeft u vragen? Bel: 0252-412570
Nieuws

Luxueuze Silhouette brillen Artline: less is more

Minimalisme is áltijd in de mode en daarmee zijn de Silhouette brillen uit de Artline collectie een tijdloos succes. High quality monturen smelten samen met minimalistische concepten, waarbij luxueuze details de toon zetten. Bent u zoekende naar een kwalitatief hoogwaardige bril die uitblinkt in design? Look no further: de opticien van Bril Jan’t laat u met alle plezier kennis maken met haar persoonlijke Silhouette collectie. Zien we u snel bij ons in Lisse?

Rustige basis, luxueuze details

Silhouette brillen ‘spreken’ volgens het welbekende less is more concept. Rustige creaties met een clean basis, maar wel met de luxueuze afwerking zoals u dat van Silhouette gewend bent. Tijdloos chique dus – en daardoor ideaal voor de individualisten onder ons. Bent u die man of vrouw die zijn of haar persoonlijkheid graag een uniek podium geeft? Dan zijn deze high-end monturen zeker een moment van uw aandacht waard.

Ervaar de complete Silhouette collectie bij Bril Jan’t

Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze sfeervolle winkel in Lisse.

Maak online een afspraak

Silhouette brillen met 23-karaat-goud afwerking

Details zijn daar om het verschil te maken. Dit kan een specifiek kledingstuk zijn, maar ook een functioneel accessoire zoals een montuur. De Silhouette brillen uit de Artline reeks geven uw look direct een signature touch. Verwacht trendy vormen en heldere kleuren die garant staan voor een luxueuze look. Daarover gesproken: elk montuur is afgewerkt met 23-karaat-goud. Hét ingrediënt dat deze elegante monturen naar het allerhoogste niveau tilt.

 

ADVIES NODIG?

maak een afspraak met onze experts.

Bij opticien Bril Jan’t in Lisse staat persoonlijke aandacht centraal en het strakke design interieur geeft een huiselijke sfeer

Maak online een afspraak